CINE SUNTEM?

WANDI a luat naştere din dorinţa de a schimba modul de a călători şi de a oferi vacanţe unice, chiar un mod de viaţă, tuturor persoanelor, indiferent de vârstă. Prin aceasta platformă introducem notiunea “munceşte şi călătoreşte” prin care vom pune în legătura oameni dornici de petrecerea timpului într-un mod inedit.

Noi vrem ca TU să îţi poţi găsi noi angajaţi pentru business-ul tau în persoana celor ce vor sa călătorească în zona ta şi deasemenea noi vrem ca TU să îţi poţi găsi de muncă pe o perioada determinată, exact în locul unde vrei să călătoreşti.

CUM TE AJUTĂM?

Esti un antreprenor si ai nevoie de ajutor in afacerea ta. Esti un proprietar al unui restaurant amplasat intr-o zona urbana, sau un proprietar al unei pensiuni amplasata intr-o zona muntoasa. Suntem siguri ca exista cineva care ar dori sa te ajute si in acelasi timp sa calatoreasca in zona ta. Inscriete-te acum si devino unul dintre cei ce indraznesc sa “fie altfel”.

Iar tu aventurierule, iti propunem sa indraznesti sa visezi la aventura vietii tale. Iti propunem sa iei legatura cu oameni din diferite zone ale tarii, sa experimentezi noi obiceiuri, sa fii liber. Bineinteles, toate acestea iti vor aduce si profit. Noi credem ca profitul majoritar va fi bagajul amintirilor. Cel mai bine ar fi sa ne spui tu, asa ca HAI, AVENTUREAZA-TE!

MISIUNEA NOASTRĂ

Existăm pentru a crea şi pentru a oferi experienţe de viaţă unice. Suntem dedicaţi să aducem zâmbete pe chipul oamenilor oferindu-le aventurile vieţii lor.

 

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea societăţii este aceea de a deveni în următorii cinci ani, una din primele optiuni a clienţilor în ceea ce priveşte alegerea modului de a călători şi de a face schimb de experienţă.
Dorim să obţinem respectul şi fidelitatea clienţilor noştri, demonstrând excelenţă şi surprinzându-i pozitiv în procesul de oferire a serviciilor şi în fiecare interacţiune cu aceştia.

Ai intrebari?

Ne poţi contacta folosind formularul de contact.

Poţi vedea întrebările noastre recente

Sau poţi vedea toate datele noastre de contact

Lost your password?