HOINĂREŞTE MUNCIND, CĂLĂTOREŞTE ALTFEL

  1. Home
  2. Intrebari frecvente

1. Pot folosi WANDI pentru a găsi joburi plătite?

Asta constituie ideea care stă la baza platformei noastre. Punem in legătură oameni ce vor să călătorească şi în acelaşi timp să obţină şi o parte financiară. Totul însă depinde de modul în care îţi negociezi viitoarea aventură. Noi credem că experienţa în sine eclipsează întreaga parte financiară. Nu ne crede pe cuvânt, încearcă şi povesteşte-ne cum a fost.

2. Cum funcţionează WANDI?

Trebuie doar să îţi creezi cont completând câmpurile indicate. NU uita de datele pentru Social Media (Facebook, Instagram), astfel viitoarea gazdă sau viitorul wander te va putea găsi mai uşor. De asemenea nu uita, cu cât eşti mai detaliat în datele furnizate, cu atât vei fi mai popular, atât în randul wanderilor, cât şi în cel al gazdelor. Odată completat profilul nu îţi rămâne decât să cauţi viitoare gazde, viitori wanderi. Discutaţi detaliile şi aventuraţi-vă.

3. Ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a fi un “wander”?

Singura condiţie pe care trebuie s-o îndeplineşti este cea legată de vârsta minimă privind capacitatea juridică a unui viitor salariat:

Art. 13. din Codul Muncii

(1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani. (2) Persoana fizică poate încheia un contract de muncă în calitate de salariat şi la împlinirea vârstei de 15 ani, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională. (3) Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă. (4) Încadrarea în muncă a persoanelor puse sub interdicţie judecătorească este interzisă. (5) Încadrarea în muncă în locuri de muncă grele, vătămătoare sau periculoase se poate face după împlinirea vârstei de 18 ani; aceste locuri de muncă se stabilesc prin hotărâre a Guvernului.

Lost your password?